1174_dagtopper.png

Weer Turkije oktober

Weer Turkije oktober biedt u nog alle mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie langs de Turkse kust. Met het zeeklimaat is het weer Turkije oktober zeker aangenaam, met een gemiddelde temperatuur van 23 graden Celsius. Hoewel het najaar in Turkije meer regen kent, heeft het weer Turkije oktober nog steeds maar een gemiddelde van 4 dagen per maand met neerslag. En met het weer Turkije oktober is de zee aangenaam voor een lekkere duik, met een temperatuur van 21 graden. Voor de avonden is het verstandig om een vest mee te nemen, want het weer Turkije oktober laat het kwik ’s avonds dalen tot 16 graden. Dat is nog steeds perfect weer voor op een terrasje! Het weer Turkije oktober is zeker langs de kust niet grillig. U kunt er dan ook best op rekenen dat u ook in het najaar een perfecte vakantie beleeft, met het heerlijke weer Turkije oktober!

Aantal gevonden vakanties: 10
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Hotel First Class biedt u een voordelige All Inclusive vakantie in Alanya. Ideaal voor jongeren, direct aan zee en met de grootste openlucht discotheek van Mahmutlar, gratis entree voor alle hotelgasten!

De actuele prijzen van Hotel First Class worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de gloednieuwe 5-sterren toplocatie aan de Turkse rivièra! Dit ultra all inclusive vakantie paradijs ligt dichtbij het strand, heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 689,-
nu
574,- p.p.
16 sep | 7 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het luxe 5-sterren Q Premium Resort biedt u een heerlijk vakantie Alanya. Q-Premium heeft een kinderclub ligt direct aan zee en is een fantastische all inclusive vakantie.

De actuele prijzen van Hotel Q Premium Resort worden nu opgehaald
Side - Turkije

Het 5-sterren Crystal Admiral Resort & Spa in het Turkse Side is een ideaal ultra all inclusive hotel voor een heerlijke kindervakantie. Dit schitterende hotel is zeer populair bij Nederlandse gezinnen door het leuke waterpark, de ideale ligging direct aan het strand en de ruime familie kamers.

De actuele prijzen van Crystal Admiral Resort Suites & Spa worden nu opgehaald
van 635,-
nu
505,- p.p.
2 sep | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Hotel Long Beach Resort voor een zonnige vakantie Alanya in Turkije. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand en spectaculair waterpark. De ruime familiekamers en de all-Inclusive vakantie formule maken dit resort erg populair.

De actuele prijzen van Long Beach Resort & Spa worden nu opgehaald
Side - Turkije

Voor een heerlijke vakantie Side gaat u naar het 5-sterren hotel Lake & River Side, voor een perfect verzorgde kindervakantie aan zee. Met ruime familiekamers, een gezellige kinderclub en heerlijk eten!

De actuele prijzen van Hotel Lake & River Side worden nu opgehaald
van 579,-
nu
453,- p.p.
31 okt | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Hotel Waterplanet Aquapark met een unieke waterpark in Alanya. Dit All-Inclusive park biedt u het grootste aquapark van Alanya. Exclusief te boeken bij Turkije.nl!

De actuele prijzen van Hotel Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 689,-
nu
496,- p.p.
12 sep | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het 5-sterren Mukarnas Resort in de Turkse badplaats Alanya ligt direct aan een privéstrand, heeft een luxe spa & wellness center en een uitmuntende ultra all-inclusive verzorging. Dit resort biedt u een echt ontspannen wellness vakantie!

De actuele prijzen van Hotel Mukarnas Resort worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Vakantie Antalya in het prachtige Miracle Resort. Dit hotel biedt u een perfecte kindervakantie Turkije met een leuk waterpark met glijbanen, een gezellige kinderclub, ruime kamers en een uitmuntende keuken.

De actuele prijzen van Hotel Miracle Resort worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Met het 5-sterren Royal Wings in zonnig Antalya in Turkije boekt u een super luxe kindervakantie. Dit hotel is zeer populair bij Nederlanders door het geweldige waterpark, sublieme service en uitmuntende ultra all inclusive keuken.

De actuele prijzen van Hotel Royal Wings worden nu opgehaald
van 765,-
nu
725,- p.p.
28 okt | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1