1203_dagtopper.png

Vakantie Turkije juli 2013

Vakantie Turkije juli 2013 boekt u nu voordelig bij Turkije.nl met laagste prijsgarantie! Wilt u zekerheid op goed weer met weinig neerslag en niet te ver vliegen? Dan is een vakantie aan de Turkse kust echt wat voor u! Juist met een vakantie Turkije juli 2013, want het warme zomerseizoen kent gemiddeld maar liefst 13 zonuren per dag. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 34 graden, terwijl het zeewater gemiddeld 24 graden is. Heerlijk aangenaam voor een duik in de azuurblauwe zee! Voor uw droom vakantie Turkije juli 2013 kunt u kiezen uit onze mooie hotels en luxe all inclusive resorts, langs de gehele Turkse kust. Met een all inclusive vakantie Turkije juli 2013 wordt u de hele dag verzorgd met heerlijke eten, drinken en diverse snacks. Boek snel direct online bij Turkije.nl uw ideale zon, zee en strand vakantie Turkije juli 2013!

Aantal gevonden vakanties: 6
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Hotel Waterplanet Aquapark met een unieke waterpark in Alanya. Dit All-Inclusive park biedt u het grootste aquapark van Alanya. Exclusief te boeken bij Turkije.nl!

De actuele prijzen van Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 409,-
nu
334,- p.p.
4 jun | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het gloednieuwe Ultra All-Inclusive vakantie hotel Vikingen Infinity. Een toplocatie voor een luxe vakantie Alanya, met grandioos waterpark met 6 glijbanen, uitmuntende keuken en zeer ruime, moderne familiekamers. Vakantie Alanya op zijn best!

De actuele prijzen van Vikingen Infinity Resort & Spa worden nu opgehaald
van 579,-
nu
504,- p.p.
4 jun | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Voor een heerlijke vakantie Side gaat u naar het 5-sterren hotel Lake & River Side, voor een perfect verzorgde kindervakantie aan zee. Met ruime familiekamers, een gezellige kinderclub en heerlijk eten!

De actuele prijzen van Hotel Lake & River Side worden nu opgehaald
Side - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Lyra Resort in het zonnige Side in Turkije ligt direct aan zee, heeft een waterpark met glijbanen, ruime familiekamers en een gevarieerde all inclusive verzorging. Het gastvrije personeel biedt u hier een perfecte vakantie Side.

De actuele prijzen van Hotel Lyra Resort worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de toplocatie aan de Turkse kust op slechts 4 km van Alanya! Dit Ultra All Inclusive hotel heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 409,-
nu
334,- p.p.
4 jun | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het recent gerenoveerde Hotel Drita & Spa in Turkije, aan de schitterende kust van Alanya, staat bekend om haar gastvrijheid, vele faciliteiten en de prima service. Met een gezellige kinderclub, familiekamers en heerlijk eten.

De actuele prijzen van Hotel Drita & Spa worden nu opgehaald
van 339,-
nu
264,- p.p.
4 jun | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1