1203_dagtopper.png

Vakantie Turkije juli 2013

Vakantie Turkije juli 2013 boekt u nu voordelig bij Turkije.nl met laagste prijsgarantie! Wilt u zekerheid op goed weer met weinig neerslag en niet te ver vliegen? Dan is een vakantie aan de Turkse kust echt wat voor u! Juist met een vakantie Turkije juli 2013, want het warme zomerseizoen kent gemiddeld maar liefst 13 zonuren per dag. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 34 graden, terwijl het zeewater gemiddeld 24 graden is. Heerlijk aangenaam voor een duik in de azuurblauwe zee! Voor uw droom vakantie Turkije juli 2013 kunt u kiezen uit onze mooie hotels en luxe all inclusive resorts, langs de gehele Turkse kust. Met een all inclusive vakantie Turkije juli 2013 wordt u de hele dag verzorgd met heerlijke eten, drinken en diverse snacks. Boek snel direct online bij Turkije.nl uw ideale zon, zee en strand vakantie Turkije juli 2013!

Aantal gevonden vakanties: 3
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Hotel Waterplanet Aquapark met een unieke waterpark in Alanya. Dit All-Inclusive park biedt u het grootste aquapark van Alanya. Exclusief te boeken bij Turkije.nl!

De actuele prijzen van Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Diamond Resort & Spa is de toplocatie aan de Turkse kust op slechts 4 km van Alanya! Dit Ultra All Inclusive hotel heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Diamond Resort & Spa beschikt over een uitmuntende keuken en een geweldige service!

De actuele prijzen van Diamond Hill Resort & Spa worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Het recent gerenoveerde Hotel Drita & Spa in Turkije, aan de schitterende kust van Alanya, staat bekend om haar gastvrijheid, vele faciliteiten en de prima service. Met een gezellige kinderclub, familiekamers en heerlijk eten.

De actuele prijzen van Hotel Drita & Spa worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1