1174_dagtopper.png

Turkije vakantie met kinderkorting

Turkije vakantie met kinderkorting, dat is nog eens voordelig genieten van een perfecte vakantie! Want bij Turkije.nl boekt u uw Turkije vakantie met kinderkorting, in bijna ieder hotel. Dat betekent dat u een riante korting krijgt voor de kinderen die op uw hotelkamer verblijven. Deze Turkije vakantie met met kinderkorting geldt ook voor éénoudergezinnen. Deze gezinnen betalen vaak meer dan twee ouder gezinnen. Dat is niet nodig, daarom profiteren alle gezinnen van een Turkije vakantie met kinderkorting! Zo kunt u echt betaalbaar genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin aan de Turkse kust. In onze all inclusive resorts met kinderclub en vele kinderactiviteiten beleven uw kinderen een onvergetelijke vakantie. Kijk daarom snel bij Turkije.nl voor onze Turkije vakantie met kinderkorting!

Aantal gevonden vakanties: 7
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Het 5-sterren Eftalia Holiday Village in Alanya voor een perfectie kindervakantie Turkije. Zo is er een zwembad met glijbanen, een kinderbad en een gezellige kinderclub. Het hotel ligt pal aan het strand.

De actuele prijzen van Hotel Eftalia Holiday Village worden nu opgehaald
van 489,-
nu
389,- p.p.
2 apr | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het 5-sterren Crystal Admiral Resort & Spa in het Turkse Side is een ideaal ultra all inclusive hotel voor een heerlijke kindervakantie. Dit schitterende hotel is zeer populair bij Nederlandse gezinnen door het leuke waterpark, de ideale ligging direct aan het strand en de ruime familie kamers.

De actuele prijzen van Hotel Crystal Admiral Resort Suites & Spa worden nu opgehaald
van 595,-
nu
495,- p.p.
22 mei | 6 dagen | 2 p
Belek - Turkije

Crystal Paraiso Verde biedt u een luxe 5 -sterren ultra all inclusive kindervakantie in Turkije, voor een aantrekkelijke prijs! U verblijft direct aan het strand van Belek en geniet van veel extra's, zoals een leuk waterpark, mooie kamers, heerlijk eten en zeer kindvriendelijk personeel!

De actuele prijzen van Hotel Crystal Paraiso Verde worden nu opgehaald
van 615,-
nu
515,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het ultra all inclusive 5-sterren hotel Voyage Sorgun ligt direct zee. Een ideale bestemming voor een geweldige vakantie Side! Met  spectaculair waterpark, kinderclub, een kinderbioscoop en kinderbuffet.

De actuele prijzen van Hotel Voyage Sorgun worden nu opgehaald
van 749,-
nu
649,- p.p.
12 apr | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het 5-sterren LTI Selin Hotel ligt direct aan het mooie strand van Side. Een leuk waterpark met glijbanen, een kinderclub en een tienerclub en heerlijk ultra all inclusive eten, zorgen voor een perfecte kindervakantie Turkije!

De actuele prijzen van LTI Selin Hotel (voorheen Kamelya Selin) worden nu opgehaald
van 679,-
nu
551,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
Antalya - Turkije

Vakantie Antalya in het prachtige Miracle Resort. Dit hotel biedt u een perfecte kindervakantie Turkije met een leuk waterpark met glijbanen, een gezellige kinderclub, ruime kamers en een uitmuntende keuken.

De actuele prijzen van Hotel Miracle Resort worden nu opgehaald
van 655,-
nu
541,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
Antalya - Turkije

Limak Lara biedt u een luxe 5-sterren Ultra All Inclusive vakantie direct aan zee. Uw vakantie in Antalya is hier met het waterpark, een Spa en Wellness center en een gezellige kinderclub helemaal geweldig!

De actuele prijzen van Hotel Limak Lara de Luxe Resort worden nu opgehaald
van 779,-
nu
669,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1