1200_dagtopper-groot.png

Reisadvies Turkije

Reisadvies Turkije geeft informatie over verschillende zaken die belangrijk zijn bij een vakantie naar Turkije. Met betrekking tot inentingen is het reisadvies Turkije vrijblijvend, want deze zijn niet verplicht. Wanneer u langer in Turkije verblijft, rondreist of avontuurlijke tochten doet, is het reisadvies Turkije dat inentingen niet onverbodig zijn. Het gaat dan om Hepatitus A & B, Rabiës en Buiktyfus. Voor een vakantie aan de Turkse kust zijn deze echter niet nodig. Het reisadvies Turkije veiligheid adviseert u om alert te zijn op criminaliteit, zoals diefstal. Juist in toeristische gebieden komt criminaliteit veel voor. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een specifiek reisadvies Turkije, voor het zuid oosten, aan de grens met Irak. Hier is de PKK actief en waakzaamheid is dan ook geboden. Dit gebied ligt echter ver van de toeristische kust en voor uw vakantie aldaar geldt dus niet dit reisadvies Turkije.

Aantal gevonden vakanties: 9
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Het 3-sterren Hotel Bilkay is populair onder Nederlandse gasten, want dit gastvrije hotel ligt direct aan het strand aan de prachtige Turkse rivièra en ook op loopafstand van het bruisende centrum van Alanya. Hier heeft u een perfecte voordelige all-inclusive vakantie in Turkije!

De actuele prijzen van Hotel Bilkay worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de gloednieuwe 5-sterren toplocatie aan de Turkse rivièra! Dit ultra all inclusive vakantie paradijs ligt dichtbij het strand, heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 619,-
nu
519,- p.p.
25 okt | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Lyra Resort in het zonnige Side in Turkije ligt direct aan zee, heeft een waterpark met glijbanen, ruime familiekamers en een gevarieerde all inclusive verzorging. Het gastvrije personeel biedt u hier een perfecte vakantie Side.

De actuele prijzen van Hotel Lyra Resort worden nu opgehaald
van 669,-
nu
569,- p.p.
25 okt | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Waterplanet Hotel & Aquapark voor een vakantie Alanya. Direct aan het strand. Dit Ultra All-Inclusive vakantie resort heeft een groot waterpark, gezellige kinderclub en luxe Spa en Wellness center.

De actuele prijzen van Hotel Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 639,-
nu
539,- p.p.
25 okt | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Hotel Long Beach Resort voor een zonnige vakantie Alanya in Turkije. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand en spectaculair waterpark. De ruime familiekamers en de all-Inclusive vakantie formule maken dit resort erg populair.

De actuele prijzen van Hotel Long Beach Resort & Spa worden nu opgehaald
van 569,-
nu
469,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Voor een heerlijke vakantie Side gaat u naar het gloednieuwe 5-sterren hotel Lake & River Side voor een perfect verzorgde kindervakantie aan zee. Met ruime familiekamers, een gezellige kinderclub en heerlijk Ultra All Inclusive eten!

De actuele prijzen van Hotel Lake & River Side Spa worden nu opgehaald
van 599,-
nu
499,- p.p.
25 okt | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het luxe 5-sterren Q Premium Resort biedt u een heerlijk vakantie Alanya. Q-Premium heeft een kinderclub ligt direct aan zee en is een fantastische all inclusive vakantie. Nu: aantrekkelijke introductieprijzen.

De actuele prijzen van Hotel Q Premium Resort worden nu opgehaald
van 649,-
nu
535,- p.p.
25 okt | 8 dagen | 2 p
Antalya - Turkije

Het 5-sterren Rixos Lares Resort voor een vakantie Antalya is een van onze bestsellers. U kunt hier in alle comfort genieten van het strand, het Spa en Wellness center, de mooie zwembaden, het heerlijke ultra all inclusive buffet en ruime kamers.

De actuele prijzen van Hotel Rixos Lares worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Limak Lara biedt u een luxe 5-sterren Ultra All Inclusive vakantie direct aan zee. Uw vakantie in Antalya is hier met het waterpark, een Spa en Wellness center en een gezellige kinderclub helemaal geweldig!

De actuele prijzen van Hotel Limak Lara de Luxe Resort worden nu opgehaald
van 779,-
nu
669,- p.p.
1 apr | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1