1200_dagtopper-groot.png

Reisadvies Turkije

Reisadvies Turkije geeft informatie over verschillende zaken die belangrijk zijn bij een vakantie naar Turkije. Met betrekking tot inentingen is het reisadvies Turkije vrijblijvend, want deze zijn niet verplicht. Wanneer u langer in Turkije verblijft, rondreist of avontuurlijke tochten doet, is het reisadvies Turkije dat inentingen niet onverbodig zijn. Het gaat dan om Hepatitus A & B, Rabiës en Buiktyfus. Voor een vakantie aan de Turkse kust zijn deze echter niet nodig. Het reisadvies Turkije veiligheid adviseert u om alert te zijn op criminaliteit, zoals diefstal. Juist in toeristische gebieden komt criminaliteit veel voor. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een specifiek reisadvies Turkije, voor het zuid oosten, aan de grens met Irak. Hier is de PKK actief en waakzaamheid is dan ook geboden. Dit gebied ligt echter ver van de toeristische kust en voor uw vakantie aldaar geldt dus niet dit reisadvies Turkije.

Aantal gevonden vakanties: 15
pagina 1 van 2
Alanya - Turkije

Het 3-sterren Hotel Bilkay is populair onder Nederlandse gasten, want dit gastvrije hotel ligt direct aan het strand aan de prachtige Turkse rivièra en ook op loopafstand van het bruisende centrum van Alanya. Hier heeft u een perfecte voordelige all-inclusive vakantie in Turkije!

De actuele prijzen van Hotel Bilkay worden nu opgehaald
Marmaris - Turkije

Hotel Pasa Bey biedt u een verzorgde All Inclusive Turkije vakantie, dichtbij het strand van Marmaris. Dit 4-sterren hotel heeft een Spa en Wellness center, leuk zwembad, heerlijk buffetrestaurant en nette kamers voor een perfecte zon vakantie!

De actuele prijzen van Hotel Pasa Bey worden nu opgehaald
Kusadasi - Turkije

Een geweldige ontspannen kindervakantie Turkije beleeft u zeker in het 5-sterren Kustur Holiday Village in Kusadasi, direct aan de Turkse kust. Dit vakantiedorp biedt uw kinderen veel speelruimte, zwembad met glijbanen, kinderclub en een heerlijke all-inclusive keuken.

De actuele prijzen van Hotel Kustur Club Holiday Village worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de gloednieuwe 5-sterren toplocatie aan de Turkse rivièra! Dit ultra all inclusive vakantie paradijs ligt dichtbij het strand, heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 589,-
nu
489,- p.p.
21 okt | 8 dagen | 2 p
Kusadasi - Turkije

Hotel Imbat is uw 4-sterren resort direct aan het populaire Ladies Beach in Kusadasi, voor uw ideale all inclusive Turkije vakantie. Het Hotel Imbat heeft ook een leuk zwembad, mooie kamers, heerlijk eten en een gezellige kinderclub!

De actuele prijzen van Hotel Imbat worden nu opgehaald
Bodrum - Turkije

In het 5-sterren populaire Vera Club TMT in Bodrum heeft u een fantastische kindervakantie direct aan het strand aan de Turkse kust. In Vera Club TMT heeft u een perfecte all-inclusive verzorging, een gezellige kinderclub en een leuke zwembad met glijbanen!

De actuele prijzen van Hotel Vera Club TMT worden nu opgehaald
van 645,-
nu
545,- p.p.
21 okt | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Lyra Resort in het zonnige Side in Turkije ligt direct aan zee, heeft een waterpark met glijbanen, ruime familiekamers en een gevarieerde all inclusive verzorging. Het gastvrije personeel biedt u hier een perfecte vakantie Side.

De actuele prijzen van Hotel Lyra Resort worden nu opgehaald
van 669,-
nu
569,- p.p.
24 okt | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Waterplanet Hotel & Aquapark voor een vakantie Alanya. Direct aan het strand. Dit Ultra All-Inclusive vakantie resort heeft een groot waterpark, gezellige kinderclub en luxe Spa en Wellness center.

De actuele prijzen van Hotel Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 639,-
nu
539,- p.p.
4 okt | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Hotel Long Beach Resort voor een zonnige vakantie Alanya in Turkije. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand en spectaculair waterpark. De ruime familiekamers en de all-Inclusive vakantie formule maken dit resort erg populair.

De actuele prijzen van Hotel Long Beach Resort & Spa worden nu opgehaald
van 635,-
nu
535,- p.p.
21 okt | 6 dagen | 2 p
Side - Turkije

Voor een heerlijke vakantie Side gaat u naar het gloednieuwe 5-sterren hotel Lake & River Side voor een perfect verzorgde kindervakantie aan zee. Met ruime familiekamers, een gezellige kinderclub en heerlijk Ultra All Inclusive eten!

De actuele prijzen van Hotel Lake & River Side Spa worden nu opgehaald
van 599,-
nu
499,- p.p.
22 okt | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 2