1203_dagtopper.png

Klimaat Turkije december

Klimaat Turkije december blijft aangenaam mild, terwijl het in Nederland winters koud is. Het mediterrane zeeklimaat aan de Turkse kust zorgt dat de temperatuur ook in de wintermaanden niet onder de 10 graden komt. Het klimaat Turkije december is dus niet geschikt voor een zon, zee en strand vakantie, daarvoor is het ook aan de Turkse kust te koud. Maar voor wandelingen door de schitterende natuur van het Turkse kustgebied, is het klimaat Turkije december prima. Aangrenzend aan de kust ligt het indrukwekkende Taurusgebergte. Door het klimaat Turkije december heeft u in de wintermaanden wel te maken met neerslag. Dus voor lange wandelingen is warme kleding en regenkleding wel verstandig. Dus voor een heerlijke wintervakantie kijkt u bij Turkije.nl, met het aangename klimaat Turkije december.

Aantal gevonden vakanties: 6
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Een ideale all inclusive vakantie Alanya in Turkije. Comfort en luxe in het 4+ sterren Senza Grand Santana Hotel. Direct gelegen aan het strand, leuke waterglijbanen, familiekamers tot 5 personen, modern Spa center en een leuke kinderclub.

De actuele prijzen van Hotel Senza Grand Santana worden nu opgehaald
van 449,-
nu
335,- p.p.
10 mei | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Lyra Resort in het zonnige Side in Turkije ligt direct aan zee, heeft een waterpark met glijbanen, ruime familiekamers en een gevarieerde all inclusive verzorging. Het gastvrije personeel biedt u hier een perfecte vakantie Side.

De actuele prijzen van Hotel Lyra Resort worden nu opgehaald
van 525,-
nu
425,- p.p.
4 apr | 7 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de toplocatie aan de Turkse kust op slechts 4 km van Alanya! Dit Ultra All Inclusive hotel heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 449,-
nu
349,- p.p.
10 mei | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Voor een heerlijke vakantie Side gaat u naar het 5-sterren hotel Lake & River Side, voor een perfect verzorgde kindervakantie aan zee. Met ruime familiekamers, een gezellige kinderclub en heerlijk eten!

De actuele prijzen van Hotel Lake & River Side worden nu opgehaald
van 485,-
nu
385,- p.p.
5 apr | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Hotel Waterplanet Aquapark met een unieke waterpark in Alanya. Dit All-Inclusive park biedt u het grootste aquapark van Alanya. Exclusief te boeken bij Turkije.nl!

De actuele prijzen van Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 579,-
nu
479,- p.p.
7 mei | 7 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Long Beach Resort & Spa voor een luxe vakantie Alanya. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand met een spectaculair waterpark em ruime familiekamers. Prijzen inclusief 25% tijdelijke vroegboekkorting.

De actuele prijzen van Long Beach Resort & Spa worden nu opgehaald
van 525,-
nu
425,- p.p.
10 mei | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1