1203_dagtopper.png

All Inclusive Halal Hotels Turkije

Islamitische Halal Hotels Turkije beschikken over aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen. Ideaal voor een Halal Vakantie in Turkije. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij halal hotels geheel gescheiden. Uiteraard zijn deze hotels ook alcoholvrij. 

Een Islamitisch Halal All Inclusive hotel beschikt ook over een gescheiden strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten. Bent u op zoek naar een zonnige Halal vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige Halal hotels!

Aantal gevonden vakanties: 6
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Elvin Deluxe Hotel opent haar deuren per april 2017 en biedt u een halal vakantie in Alanya in een compact, splinternieuw hotel. Boek deze nieuwste Halal hotel in Turkije nu extra voordelig.

De actuele prijzen van Elvin Deluxe Hotel worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Het zeer luxe Halal All Inclusive Adenya Resort ligt direct aan het strand van Alanya aan de Turkse kust. Dit luxe Islamitische Halal hotel is ideaal voor uw Halal vakantie in Turkije.

De actuele prijzen van Adenya Resort Hotel & Spa worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Wome Deluxe is een splinternieuwe aanwinst voor luxe Halal vakanties in Turkije. Wome Deluxe biedt u zoals de naam al doet vermoeden een exclusief/luxe halal vakantie in Alanya in een prachtige groene omgeving.

De actuele prijzen van Wome Deluxe worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Het 5-sterren Halal All Inclusive Islamitisch Hotel Bera Alanya is al jaren een top locatie in Alanya voor uw Halal vakantie Turkije. 

De actuele prijzen van Hotel Bera Alanya worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Club Hotel Karaburun is nieuw in ons halal vakantie assortiment. Een prima alternatief indien u niet teveel wilt betalen voor uw halal vakantie.

De actuele prijzen van Club Hotel Karaburun worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Adin Beach Resort Hotel in Alanya is een nieuwe aanwinst in ons aanbod Islamitische Halal hotels. Dit 5-sterren Halal All Inclusive hotel is in 2015 geopend. Adin Beach behoort tot één van de populairste Halal Hotels in ons assortiment.  

De actuele prijzen van Adin Beach Hotel worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1