1203_dagtopper.png

All Inclusive Halal Hotels Turkije

Islamitische Halal Hotels Turkije beschikken over aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen. Ideaal voor een Halal Vakantie in Turkije. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij halal hotels geheel gescheiden. Uiteraard zijn deze hotels ook alcoholvrij. 

Een Islamitisch Halal All Inclusive hotel beschikt ook over een gescheiden strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten. Bent u op zoek naar een zonnige Halal vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige Halal hotels!

Aantal gevonden vakanties: 13
pagina 1 van 2
Alanya - Turkije

Het zeer luxe Halal All Inclusive Adenya Resort ligt direct aan het strand van Alanya aan de Turkse kust. Dit luxe Islamitische Halal hotel is ideaal voor uw Halal vakantie in Turkije.

De actuele prijzen van Adenya Resort Hotel & Spa worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Adin Beach Resort Hotel in Alanya is een nieuwe aanwinst in ons aanbod Islamitische Halal hotels. Dit 5-sterren Halal All Inclusive hotel is in 2015 geopend. Adin Beach behoort tot één van de populairste Halal Hotels in ons assortiment.  

De actuele prijzen van Adin Beach Hotel worden nu opgehaald
Side - Turkije

Hotel Selge Beach Resort & Spa in Side kenmerkt zich door een uitmuntende keuken en een perfecte service. Geniet hier van uw compleet verzorgde Halal Ultra All Inclusive vakantie! Ongetwijfeld één van de beste hotels in ons halal vakantie assortiment naar Turkije.  

De actuele prijzen van Selge Beach Resort & Spa worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Wome Deluxe is een splinternieuwe aanwinst voor luxe Halal vakanties in Turkije. Wome Deluxe biedt u zoals de naam al doet vermoeden een exclusief/luxe halal vakantie in Alanya in een prachtige groene omgeving.

De actuele prijzen van Wome Deluxe worden nu opgehaald
Belek - Turkije

Akpalace Belek is een nieuw halal hotel in ons assortiment en opent in 2017, na een volledige renovatie, haar deuren voor een geweldige luxe halal vakantie in Belek! U verblijft in een prachtige groene omgeving, op slechts 30 min. van de luchthaven van Antalya!

De actuele prijzen van Akpalace Belek worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Het 5-sterren Halal All Inclusive Islamitisch Hotel Bera Alanya is al jaren een top locatie in Alanya voor uw Halal vakantie Turkije. 

De actuele prijzen van Hotel Bera Alanya worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Elvin Deluxe Hotel opent haar deuren per april 2017 en biedt u een halal vakantie in Alanya in een compact, splinternieuw hotel. Boek deze nieuwste Halal hotel in Turkije nu extra voordelig.

De actuele prijzen van Elvin Deluxe Hotel worden nu opgehaald
Kemer - Turkije

Azra Resort Hotel in Kemer biedt u een 100% halal vakantie, rekening houdend met de privacy voor mannen en vrouwen. 

De actuele prijzen van Azra Resort Hotel worden nu opgehaald
Bodrum - Turkije

Ezel Beach Hotel in Bodrum biedt u een leuke en betaalbare halal vakantie in Bodrum Gümbet. Ezel Beach is gebouwd in de traditionele stijl van Bodrum, witte huisjes van maximaal 3 verdiepingen. 

De actuele prijzen van Ezel Beach Hotel worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Halal Hotel Modern Saraylar in Alanya boekt u exclusief op Turkije.nl. Modern Saraylar biedt u gescheiden zwembaden, gescheiden strand en veel meer voor een geslaagde halal vakantie in Alanya.

De actuele prijzen van Modern Saraylar worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 2