1203_dagtopper.png

Islamitische Hotels

Islamitische hotels beschikken over aparte faciliteiten voor mannen en vrouwen. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij Islamitische hotels geheel gescheiden.
Een Islamitisch hotel beschikt doorgaans ook over een speciaal strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten.
Bent u op zoek naar een zonnige vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige all inclusive Islamtische hotels!

Aantal gevonden vakanties: 3
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Adin Beach Hotel in Alanya is een nieuwe aanwinst in ons aanbod Islamitische hotels. Dit 5-sterren All-Inclusive hotel zal in 2015 geopend worden en biedt u een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee in een rustige omgeving waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende ontspannen vakantie! 

De actuele prijzen van Adin Beach Hotel worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Islamitisch Hotel Bera Alanya is een top locatie aan de Turkse kust, direct aan het strand van Alanya. Hier geniet u volop van een zeer complete vakantie Alanya, voor een scherpe prijs!

De actuele prijzen van Hotel Bera Alanya worden nu opgehaald
van 705,-
nu
605,- p.p.
10 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het 5-sterren all inclusive Adenya Hotel & Resort ligt direct aan het strand van Alanya aan de Turkse kust, voor een voordelige Alanya vakantie! Dit Islamitische hotel heeft gescheiden zwembaden en een gebedsruimte.

De actuele prijzen van Hotel Adenya Resort worden nu opgehaald
van 939,-
nu
839,- p.p.
5 apr | 8 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1