1203_dagtopper.png

All Inclusive Halal Hotels Turkije

Islamitische Halal Hotels Turkije beschikken over aparte, gescheiden faciliteiten voor mannen en vrouwen. Ideaal voor een Halal Vakantie in Turkije. Hierbij kunt u denken aan gescheiden zwemmen, waarbij er een apart zwembad voor mannen en vrouwen is. Daarnaast zijn faciliteiten zoals wellness, spa en fitness bij Islamitische hotels geheel gescheiden. Uiteraard zijn deze hotels ook alcoholvrij. 

Een Islamitisch Halal All Inclusive hotel beschikt ook over een gescheiden strand, waardoor mannen en vrouwen gescheiden van de Turkse zon, zee en een verfrissend drankje kunnen genieten. Bent u op zoek naar een zonnige Halal vakantie in een echt Islamitisch hotel of resort? Boek dan snel één van onze voordelige Halal All Inclusive Islamtische hotels!

Aantal gevonden vakanties: 8
pagina 1 van 1
Side - Turkije

Hotel Selge Beach Resort & Spa in Side is omgetoverd tot een Islamitisch halal hotel. Geniet hier van uw compleet verzorgde Halal Ultra All Inclusive vakantie! Ongetwijfeld één van de beste hotels in ons halal vakantie assortiment naar Turkije.  

De actuele prijzen van Selge Beach Resort worden nu opgehaald
van 535,-
nu
485,- p.p.
5 mei | 7 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het 5-sterren Halal All Inclusive Islamitisch Hotel Bera Alanya is een top locatie in Alanya voor uw Halal vakantie Turkije. Nu gedurende ramadan ook mogelijk als Halfpension Plus. Hierdoor extra voordelig in de maand juni.  

De actuele prijzen van Hotel Bera Alanya worden nu opgehaald
van 505,-
nu
455,- p.p.
30 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Adin Beach Resort Hotel in Alanya is een nieuwe aanwinst in ons aanbod Islamitische Halal hotels. Dit 5-sterren Halal All Inclusive hotel is in 2015 geopend.

De actuele prijzen van Adin Beach Hotel worden nu opgehaald
van 519,-
nu
469,- p.p.
30 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Elvin Deluxe Hotel opent haar deuren per april 2017 en biedt u een halal vakantie in Alanya in een compact, splinternieuw hotel. Boek deze nieuwste Halal hotel in Turkije nu extra voordelig.

De actuele prijzen van Elvin Deluxe Hotel worden nu opgehaald
van 549,-
nu
499,- p.p.
10 mei | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Wome Deluxe is een splinternieuwe aanwinst voor luxe Halal vakanties in Turkije. Wome Deluxe biedt u een exclusief Halal vakantie in Alanya.

De actuele prijzen van Wome Deluxe worden nu opgehaald
van 479,-
nu
429,- p.p.
30 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het zeer luxe Halal All Inclusive Adenya Resort ligt direct aan het strand van Alanya aan de Turkse kust. Dit luxe Islamitische Halal hotel is ideaal voor uw Halal vakantie in Turkije.

De actuele prijzen van Adenya Resort Hotel & Spa worden nu opgehaald
van 625,-
nu
575,- p.p.
7 mei | 6 dagen | 2 p
Belek - Turkije

Akpalace Belek is een nieuw halal hotel in ons assortiment en opent in 2017, na een volledige renovatie, haar deuren voor een geweldige halal vakantie in Belek! U verblijft in een prachtige groene omgeving, op slechts 30 min. van de luchthaven van Antalya!

De actuele prijzen van Akpalace Belek worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Club Hotel Karaburun is nieuw in ons halal vakantie assortiment. Een prima alternatief indien u niet teveel wilt betalen voor uw halal vakantie.

De actuele prijzen van Club Hotel Karaburun worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1