1203_dagtopper.png

Bezienswaardigheden Lara Turkije

Bezienswaardigheden Lara Turkije maken uw vakantie in Lara aan de Turkse kust helemaal compleet. Er zijn veel mogelijkheden rondom Antalya. Zeker de overblijfselen uit de Romeinse tijd zijn zeer de moeite waard. Zo is het Theater van Aspendos één van de best bewaarde theaters uit de Romeinse tijd, als één van de bezienswaardigheden Lara Turkije. Maar er zijn meer bezienswaardigheden Lara Turkije, zoals de stad Perge. Deze stad ligt op ongeveer 24 kilometer van Antalya en laat zien hoe een Romeinse stad er vroeger uit zag. Het grote amfi-theater, de arena en de stadspoort zijn goed behouden gebleven. En er is meer dan cultuur, want u kunt rondom Lara ook genieten van de prachtige natuurlijke bezienswaardigheden Lara Turkije. De Düden watervallen zijn echt een bezoekje waard. Achter de watervallen kunt u wandelen naar indrukwekkende grotten. Een vakantie in Lara is erg veelzijdig met de vele bezienswaardigheden Lara Turkije.

Aantal gevonden vakanties: 5
pagina 1 van 1
Antalya - Turkije

Limak Lara Deluxe Resort biedt u een luxe 5-sterren Ultra All Inclusive vakantie direct aan zee. Uw vakantie in Antalya is hier met het waterpark, een Spa & Wellness center en een gezellige kinderclub helemaal geweldig!

De actuele prijzen van Hotel Limak Lara Deluxe worden nu opgehaald
van 605,-
nu
530,- p.p.
4 jun | 8 dagen | 2 p
Antalya - Turkije

In het Fame Residence Lara & Spa heeft u een heerlijke kindervakantie Turkije. Dit hotel heeft een leuk waterpark met 4 glijbanen, een buffetrestaurant en ruime familiekamers. 

De actuele prijzen van Fame Residence Lara & Spa worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Met het 5-sterren Royal Wings in zonnig Antalya in Turkije boekt u een super luxe kindervakantie. Dit hotel is zeer populair bij Nederlanders door het geweldige waterpark, sublieme service en uitmuntende ultra all inclusive keuken.

De actuele prijzen van Royal Wings worden nu opgehaald
van 709,-
nu
634,- p.p.
23 sep | 6 dagen | 2 p
Antalya - Turkije

Het 5-sterren chique Delphin Imperial opende haar deuren in april 2012 en biedt u alle luxe en comfort voor een vakantie Antalya. Het hotel ligt direct aan het mooie Lara strand in Antalya aan de Turkse kust en heeft uitmuntende faciliteiten en kamers.

De actuele prijzen van Delphin Imperial worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

In het Delphin Palace De Luxe Collection heeft u een koninklijke kindervakantie in het Turkse Antalya. Met een sprookjesachtig waterpark met glijbanen én een kermis. De ultra all-inclusive verzorging maakt deze vakantie zeer compleet.

De actuele prijzen van Delphin Palace worden nu opgehaald
van 704,-
nu
629,- p.p.
1 sep | 5 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1