1203_dagtopper.png

All inclusive Turkije 2014

All inclusive Turkije 2014 van Turkije.nl biedt u een echte luxe vakantie in de Turkse zon, voor een scherpe prijs! Tijdens uw all inclusive Turkije 2014 verblijft u in één van onze moderne all inclusive resorts, met veel faciliteiten zoals ruime familiekamers, heerlijke maaltijden, drankjes en snacks, een kinderclub en veel sportmogelijkheden! En als u nu u all inclusive Turkije 2014 boekt, weet u ook zeker dat u heel voordelig op reis gaat! Een all inclusive Turkije 2014 is de ideale vakantie met vrienden en met het hele gezin. Want met Turkije.nl kiest u voor een resort dat goed bereikbaar is vanaf het strand en het centrum. Veel van onze resorts hebben zelfs een privé strand voor haar hotelgasten, waar de ligbedjes al klaar staan! Hieronder hebben wij onze absolute tophotels voor u geselecteerd.

Aantal gevonden vakanties: 7
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Hotel Waterplanet Aquapark met een unieke waterpark in Alanya. Dit All-Inclusive park biedt u het grootste aquapark van Alanya. Exclusief te boeken bij Turkije.nl!

De actuele prijzen van Waterplanet Aquapark worden nu opgehaald
van 520,-
nu
420,- p.p.
23 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Een ontspannen vakantie Alanya beleeft u in het White City Resort & Spa. Het 5-sterren White City Resort & Spa, met leuk zwembad en moderne kamers, biedt u een top vakantie in Alanya.

De actuele prijzen van White City Resort worden nu opgehaald
van 515,-
nu
415,- p.p.
4 apr | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Het gloednieuwe Ultra All-Inclusive vakantie hotel Vikingen Infinity. Een toplocatie voor een luxe vakantie Alanya, met grandioos waterpark met 6 glijbanen, uitmuntende keuken en zeer ruime, moderne familiekamers. Vakantie Alanya op zijn best!

De actuele prijzen van Vikingen Infinity Resort & Spa worden nu opgehaald
van 495,-
nu
374,- p.p.
9 mei | 8 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Diamond Hill Resort is de toplocatie aan de Turkse kust op slechts 4 km van Alanya! Dit Ultra All Inclusive hotel heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Voor een top vakantie Alanya gaat u naar Diamond Hill Resort!

De actuele prijzen van Hotel Diamond Hill Resort worden nu opgehaald
van 494,-
nu
394,- p.p.
16 mei | 8 dagen | 2 p
Side - Turkije

Hotel Selge Beach Resort & Spa in Side is omgetoverd tot een Islamitisch halal hotel. Geniet hier van uw compleet verzorgde Halal Ultra All Inclusive vakantie! 

De actuele prijzen van Selge Beach Resort worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Hotel Long Beach Harmony in Alanya is een luxe en modern hotel voor de ideale gezinsvakantie. Prachtige luxe kamers, schitterende zwembaden, glijbanen en heerlijke All-Inclusive buffetten. Welkom in Harmony!

De actuele prijzen van Long Beach Harmony worden nu opgehaald
van 509,-
nu
409,- p.p.
4 apr | 6 dagen | 2 p
Alanya - Turkije

Long Beach Resort & Spa Deluxe behoort zeer zeker tot één van de beste en populairste accommodaties van Alanya. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand met een spectaculair waterpark em ruime familiekamers. 

De actuele prijzen van Long Beach Resort & Spa Deluxe worden nu opgehaald
van 509,-
nu
409,- p.p.
4 apr | 6 dagen | 2 p
print
pagina 1 van 1