Details en prijsberekening van Diamond Hill Resort & Spa5 sterren
Diamond Hill Resort in Alanya, Turkije.

Diamond Hill Resort & Spa

5 sterren
Alanya - Turkije

Diamond Resort & Spa is de toplocatie aan de Turkse kust op slechts 4 km van Alanya! Dit Ultra All Inclusive hotel heeft zeer ruime kamers, veel extra's en een luxe Spa center. Diamond Resort & Spa beschikt over een uitmuntende keuken en een geweldige service!

De actuele prijzen van Diamond Hill Resort & Spa worden nu opgehaald

v.a.
584,- p.p.
30 okt | 8 dagen | 2 p
Gemiddelde Beoordeling8,4
Algemene Indruk8,6
Ligging7,7
Service8,9
Prijs/Kwaliteit8,7
Maaltijden8,6
Kamer8,7
Kindvriendelijkheid8,4
Wellness8,1
Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van Turkije.nl die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer je een reis boekt bij Turkije.nl krijg je na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geef je onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

pagina 1 van 11
Gemiddelde beoordeling9,5
Algemene indruk9
Ligging9
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer9
Kindvriendelijkheid10
Wellness9

Glenn Geselle

Reisperiode: 5 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Wij hebben een SUPER VAKANTIE gehad!! Met een TOP animatie team. De kamer was super schoon en verzorgd en we kregen iedere dag schone handdoeken/lakens het eten ontzettend lekker en heel veel variatie. De lokatie/ligging van het hotel ook prima want we konden vauit het hotel alle kanten op. Beneden bij het hotel bij Tony kan je al je uitstapjes voor een hele gangbare prijs regelen :-)
Gemiddelde beoordeling8
Algemene indruk8
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid7
Wellness7

Anoniem

Reisperiode: 6 jun 2014
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede controle. Redelijk ingericht op invaliden. Wel gemêleerde hotelgasten, half westerse europeanen / half Russische.
Gemiddelde beoordeling9
Algemene indruk10
Ligging10
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid-
Wellness-

S Smeets

Reisperiode: 1 okt 2013
Reisgezelschap: met partner
Een fijn hotel vooral als jonger kopel, je kunt lekker niksen aan het strand maar je bent ook zo in de stad.. Een mooi hotel en het personeel doet heel goed zijn best. Bijna geen Russen aanwezig en die wat er zijn heb je totaal geen last van.
Gemiddelde beoordeling6,1
Algemene indruk8
Ligging8
Service6
Prijs/Kwaliteit4
Maaltijden3
Kamer9
Kindvriendelijkheid6
Wellness5

Anoniem

Reisperiode: 28 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
animatie avond slecht eten veel van het zelfde welnes stoom badf werkte alle 15 dagen niet
Gemiddelde beoordeling8,6
Algemene indruk8
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden10
Kamer8
Kindvriendelijkheid-
Wellness8

M Ahbiti

Reisperiode: 1 okt 2013
Reisgezelschap: met partner
Hotelpersoneel super vriendelijl eten was elke dag gevarieerd en super lekker kamer was netjes alleen jammer dat de douchebak lekte dan zat je in een plas water.maar ondanks dat hebben we een topvakantie gehad volgend jaar gaan we zeker weer terug
Gemiddelde beoordeling6,5
Algemene indruk7
Ligging5
Service8
Prijs/Kwaliteit7
Maaltijden4
Kamer8
Kindvriendelijkheid-
Wellness-

A Mus

Reisperiode: 28 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
staat aangeschreven als resort maar daar hebben wij onze bedenkingen over .beetje klein en geen amphitheater.wij zijn al 7 keer in turkye geweest en een resort is voor ons een stuk groter. maar het is wel een mooi hotel. alleen de ledverlichting op de gevel is storend.de reisleider is een hele vriendelijke man en spreek onze taal .hij is niet te beroerd om je goed te woord te staan of te luisteren een welcome aanwinst. groetjes elly mus .
Gemiddelde beoordeling8,5
Algemene indruk8
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer9
Kindvriendelijkheid8
Wellness9

B Dwarswaard

Reisperiode: 13 sep 2013
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
We hebben een super leuke tijd gehad alleen zaten er erg veel Russen. Eten was goed. Niet heel uitgebreid maar voor ieder wat wils. Kamers zijn schoon en de rest van het hotel ook. Ondanks dat het hotel op een heuvel ligt is het erg rolstoelvriendelijk. Je hoeft die heuvel niet te lopen want er is een lift vanuit het hotel waardoor je gelijk bij de winkels bent. Super geregeld dus.
Gemiddelde beoordeling8,9
Algemene indruk9
Ligging9
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden8
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness9

B Lenders

Reisperiode: 3 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
Gemiddelde beoordeling8,6
Algemene indruk10
Ligging7
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden5
Kamer10
Kindvriendelijkheid9
Wellness8

A Faquiri

Reisperiode: 6 sep 2013
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
Diamond hill, super hotel. Goede service en heel vriendelijk personeel. Verder er worden goede shows gegeven en elke dag. Je kan er eigelijk vn alles doen. De meeste mensen gingen niet eens weg van de hotel naar buiten omdat het zo super was. Strand is lekker dichtbij, de hotel heeft een eigen prive strand ook met goede service en bar. Echt een aanrader Diamond Hill.
Gemiddelde beoordeling9
Algemene indruk9
Ligging8
Service10
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid10
Wellness9

E krul

Reisperiode: 2 sep 2013
Reisgezelschap: met partner
het hotel was heel goed wij hebben genoten en het personeel was erg goed er waren veel activiteiten kamer was goed eten was lekker en veel en enka reizen is een goede reisbereau aleen het vliegtuig moest eigelijk bij anlynja landen want de bus reis was telang
pagina 1 van 11
Prijsberekening en boeking
  • Pegasus/Sunexpress gratis 20 kg bagage
  • Corendon Airlines bagage tegen betaling
  • Transavia bagage tegen betaling
  • Exclusief boekingskosten 

Heenvlucht24 okt 201716.30 - 21.20
Terugvlucht7 nov 201714.00 - 16.35
(Vluchttijden onder voorbehoud)
1 x Standaardkamer, Ultra All-Inclusive
Standaardkamer
  • Min. 2 personen (min. 2 volwassenen), max. 3 volwassenen + 1 kind
  • Comfortabel ingericht (32 m2)
  • Sofabed
  • French bed (tweepersoonsbed)
  • Eenpersoonsbed
  • Balkon met zitje
  • Airconditioning
  • Internetaansluiting (wifi)
  • Huurkluisje
  • Telefoon
  • Satelliet-tv
  • Badkamer met douche, toilet en föhn
  • Minibar water dagelijks aangevuld
Totale reissom voor:1310,-