Details en prijsberekening van Long Beach Resort & Spa Deluxe5 sterren
Hoofdfoto van Long Beach Resort & Spa Deluxe - Turkije

Long Beach Resort & Spa Deluxe

5 sterren
Alanya - Turkije

Long Beach Resort & Spa Deluxe behoort zeer zeker tot één van de beste en populairste accommodaties van Alanya. Een perfect gezinshotel, direct aan het strand met een spectaculair waterpark em ruime familiekamers. 

De actuele prijzen van Long Beach Resort & Spa Deluxe worden nu opgehaald

v.a.
515,- p.p.
3 okt | 5 dagen | 2 p
Gemiddelde Beoordeling8,4
Algemene Indruk8,8
Ligging7,5
Service8,7
Prijs/Kwaliteit8,5
Maaltijden8,5
Kamer8,5
Kindvriendelijkheid9,0
Wellness8,5
Klantbeoordelingen
Uitleg klantbeoordeling

De beoordelingen van deze accommodatie zijn gegeven door reizigers van Turkije.nl die deze accommodatie daadwerkelijk hebben bezocht.
Wanneer je een reis boekt bij Turkije.nl krijg je na thuiskomst de mogelijkheid een enquête in te vullen. In deze enquête geef je onder andere een mening over het vakantieverblijf of hotel. Alleen deze cijfers worden hier getoond.

pagina 1 van 9
Gemiddelde beoordeling9,6
Algemene indruk10
Ligging9
Service10
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Ricardo

Reisperiode: 21 aug 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Wat een geweldig resort. Dit is pas vakantie vieren. Vanaf een luxe louche bed op een stijger aan zee met heerlijke cocktails genieten van de Turkse zee. Kinderen de hele dag zwemmen in zee of in 1 van de vele zwembaden en lekker eten. In de avond de jongens lekker voetballen en pappie en mammie lekker relaxen aan de bar. Ook de restaurants zijn geweldig!
Gemiddelde beoordeling10
Algemene indruk10
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

van Gils

Reisperiode: 2 sep 2016
Reisgezelschap: met vrienden/vriendinnen
Geweldig .prachtig gelegen groot complex. Vooral met kinderen is dit geweldig. Eten voor iedereen wat wils. voldoende te doen. wij waren met 10 personen opa, oma onze 2 dochters met man en 4 kleinkinderen. we hebben echt genoten. een echte aanrader.
Gemiddelde beoordeling10
Algemene indruk10
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Muller

Reisperiode: 4 sep 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Dit hotel is echt een aanrader. Wij verbleven er met 3 tienerjongens van 15,13,13 jaar oud. Er zijn volop zwembaden en het aquapark is ook super voor kinderen. De jongens trokken s morgens hun zwembroek aan en konden zich de hele dag prima vermaken. Het complex is groot,door de tunnel loop je naar de andere zwembaden en het strand.
Gemiddelde beoordeling10
Algemene indruk10
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Kesley

Reisperiode: 31 okt 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Snap de negatieve recensies niet zo echt. Hotel is prima en het personeel werkt zich kapot, natuurlijk is er iemand wel eens onvriendelijk, maar verplaats je eens in een ander want hun moeten ook steeds enorm veel eten van onbeschofte mensen weggooien.
Gemiddelde beoordeling9,9
Algemene indruk10
Ligging9
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Kelly

Reisperiode: 17 sep 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 12 en ouder
Geweldig hotel. Alles is goed geregeld en netjes schoon. Heel vriendelijk personeel en genoeg te doen voor alle leeftijden. Geweldig mooi hotel. Echt een aanrader!! Alleen buiten het resort niks in de nabije omgeving
Gemiddelde beoordeling9,8
Algemene indruk9
Ligging9
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Anoniem

Reisperiode: 22 okt 2016
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
Vandaag net terug gekomen van long beach resort! Met een kindje van 3 & 1jaar en we hebben een super vakantie gehad, veel te doen voor de kinderen en mooie zwembaden voor iedereen wel wat! Alles zag er netjes uit en vriendelijk personeel! Het eten was super, heel veel keus en ook warm! Zeker een aanrader en Wij komen zeker weten terug!
Gemiddelde beoordeling8,7
Algemene indruk8
Ligging8
Service9
Prijs/Kwaliteit9
Maaltijden9
Kamer9
Kindvriendelijkheid9
Wellness-

Julien de Ridder

Reisperiode: 16 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Een uitmuntend hotel om met kinderen variërend van 1 tot 18 jaar door te brengen! Kindvriendelijk en doelgericht. Als we dan toch een opmerking moeten maken, onze kamer was gelegen langs de kant van het nieuwe hotel Long Beach Harmony daar waar er alle dagen tot 23.00 uur vrij luide muziek,werd gemaakt. Ik kan me voorstellen als je daar met kindjes overnacht die niet zo diep slapen het wel eens lastig kan zijn. Voor de rest een toegaande gehad!
Gemiddelde beoordeling8
Algemene indruk8
Ligging8
Service8
Prijs/Kwaliteit8
Maaltijden8
Kamer8
Kindvriendelijkheid8
Wellness8

Alexander van Wieringen

Reisperiode: 14 aug 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
Zeer mooi, relax, luxeresort. Mooie kamers en lekker eten. Ook veel animatie en shows wat iedere avond heel verassend leuk was. Is een heerlijke vakantie geweest. Minpunten zijn toch wel het overheersend russisch en duits en het acteren ernaar door een groot deel van het personeel. Ook ben ik van mening dat de badmeesters in het aqua park zeer weinig tot geen verantwoordelijkheid nemen op veiligheid en eerlijk met elkaar omgaan. Men zat meer op hun eigen telefoon dan dat ze op veiligheid letten
Gemiddelde beoordeling10
Algemene indruk10
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer10
Kindvriendelijkheid10
Wellness10

Dina Bremmers

Reisperiode: 3 jul 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 0-2
We hebben een top vakantie gehad! Het heeft ons aan niets ontbroken. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Gemiddelde beoordeling9,5
Algemene indruk10
Ligging10
Service10
Prijs/Kwaliteit10
Maaltijden10
Kamer8
Kindvriendelijkheid10
Wellness8

Hermanus van Dijk

Reisperiode: 24 mei 2014
Reisgezelschap: gezin met kinderen 3-11
heel mooi groot en mooi hotel er was genoeg te doen een dikke 10 alleen de terug reis hadden ze ons op de verkeerde terminal af gezet en moesten we met 8 man twee taxi pakken en zelf betalen
pagina 1 van 9
Prijsberekening en boeking
  • Pegasus/Sunexpress gratis 20 kg bagage
  • Corendon Airlines bagage tegen betaling
  • Transavia bagage tegen betaling
  • Exclusief boekingskosten 

Er zijn geen prijzen beschikbaar voor dit aantal personen op deze datum of van deze vertrekluchthaven.
Wilt u deze accommodatie boeken, stuur ons een mail.
Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak.