Wist u dat
 • Wist u dat
  Turkije.nl al 25 jaar bestaat.

 • Wist u dat
  Turkije.nl de eerste touroperator was met All-Inclusive pakketreizen naar Turkije.

 • Wist u dat
  Turkije.nl de enige en de grootste Turkije-specialst is. 

 • Wist u dat
  u een reis op maat kunt laten maken door een van onze medewerkers.

 • Wist u dat
  u ongeveer 4 dagen voor vertrek uw reisbescheiden per email zult ontvangen

Over Turkije.nl

Turkije.nl is opgericht in 1992 als de eerste reisorganisator met reizen enkel naar Turkije. Het is een zelfstandige reisorganisatie, die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar en door Turkije. Het succes van onze formule heeft ertoe geleid dat wij naast Turkije de laatste jaren ook andere bestemmingen in ons aanbod opnemen.

Op onze site vindt u onder andere ons uitgebreide reisaanbod en voordelige specials. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van vakantiereizen met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Doordat u rechtstreeks bij ons boekt kunnen we u voordelige reizen aanbieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Turkije.nl, de specialist voor uw reis naar en door Turkije. Een gevarieerd land dat zowel in de zomer als in de winter vele mogelijkheden biedt. Een vakantieparadijs met langgerekte stranden en kilometerslange pistes in buitengewoon mooie skigebieden. Bruisende steden en ongerepte natuur. Rustig wandelen en populaire watersportmogelijkheden. Turkije heeft het allemaal en met Turkije.nl kunt u alle kanten op. Naast de standaard pakketreizen, kunt u bij ons terecht voor luxe vakanties, groepsreizen, familievakanties, rondreizen, campingvluchten, skivakanties en combinatiereizen.

Zit uw droomreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een reis op maat. Dankzij de deskundigheid en vele persoonlijke ervaringen van onze medewerkers, zijn wij in staat uw droom te laten uitkomen en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Groepsreizen
Niet alleen voor individuele reizen, maar tevens voor groepsreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze afdeling groepsreizen heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van reizen voor bedrijven, verenigingen, clubs etc. In overleg met u stellen wij een unieke, passende reis samen. Geheel gebaseerd op uw wensen, reisgezelschap en budget.

TGCR/IATA
Turkije.nl is aangesloten bij TOP Garant Consumenten Reizen en treedt op als IATA agent.