Wist u dat
 • Wist u dat
  het conversiepercentage van Turkije.nl erg hoog ligt, omdat Turkije.nl de laagste prijzen hanteert.

 • Wist u dat
  u kunt zich aanmelden op ons affiliate programma via Tradetracker. Hiermee kunt u veel inkomsten genereren.
 • Wat is affiliate-marketing?
  Men spreekt over een affiliate marketting wanneer een partnersite bezoekers verwijst naar een andere site in ruil voor een vergoeding op de inkomsten die daaruit voortvloeien. Meestal gebeurt dit door middel van een link die op de partnersite wordt toegevoegd. In deze link wordt een uniek ID-nummer opgenomen waarmee men exact kan bijhouden hoeveel mensen er worden doorverwezen.

  In principe komt het er op neer dat een speler die op of via de site van de Partner naar Turkije.nl gaat, door ons herkend wordt als bezoeker van de Partnersite. Op deze manier wordt bijgehouden welke omzet afkomstig is van de Partnersite. De volgende twee affiliate sites bieden ons Turkije.nl programma aan.

  TradeTracker
  Ook via TradeTracker biedt Turkije.nl haar affliliate programma aan. Het meeste conversie haal je als je die beleving kiest, die het beste aansluit op jouw site. Bezoek de website van
  TradeTracker.

  Provisie
  Turkije.nl draagt via de bovenstaande sites een vergoeding af per gemaakte boeking aan de partner. Afhankelijk van het aantal boekingen verdien je als partner een hogere status. Hoe hoger de status, hoe hogere het bedrag per gemaakte boeking.


  Turkije.nl doet ook regelmatig aan actieverkopen waarbij hogere vergoedingen worden afgegeven dan gebruikelijk.

  Dus meld je nu aan bij een van deze twee affiliate sites en verdien ook zonder al te veel moeite, met je eigen site!