1203_dagtopper.png

Royal Hotels

Royal hotels van de Stone Group keten met een zeer goede reputatie, bieden u een ideale vakantie in bijne alle populaire badplaatsen langs de Turkse kust. Turkije staat bekend om haar goede service en gastvrijheid. In de Royal Hotels zult u dit uiteraard op zijn top beleven.

De meeste Royal Hotels (Stone) hotels in Turkije liggen direct aan het prachtige strand en bieden u een compleet verzorgde vakantie met een zeer uitgebriede Ultra All Inclusive formule. In deze Ultra All Inclusive hotels Turkije zijn de heerlijke ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten en lokale drankjes overdag inbegrepen Enkele importdrankjes zijn veelal ook inbegrepen. Vaak zijn er ook nog diverse warme en koude Turkse snacks in deze all inclusive hotels Turkije. In deze hotels Turkije zijn er ook vele faciliteiten zoals een leuke kinderclub, sport activiteiten en een luxe Spa en Wellness center. Dus voor een onvergetelijke luxe zonvakantie, kiest u voor de Royal hotels in Turkije!

Aantal gevonden vakanties: 5
pagina 1 van 1
Side - Turkije

Het 5-sterren hotel Royal Dragon voor een vakantie Side direct aan zee. Met een groot en leuk waterpark, ruime familiekamers, kinderclub én kermis heeft u hier een onvergetelijke kindervakantie Turkije.

De actuele prijzen van Royal Dragon worden nu opgehaald
Side - Turkije

Hotel Royal Taj Mahal in Side, is een prachtige replica van het originele paleis in India. Royal Taj Mahal is het nieuwste hotel van de Royal-keten. In dit super deluxe 5 sterren paleis wordt u gedurende uw vakantie helemaal in de watten gelegd.  

De actuele prijzen van Royal Taj Mahal worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Royal Seginus Lara in Antalya is het nieuwste- en ongetwijfeld het beste hotel van de gerenommeerde Stone Group (Royal Wings, Royal Dragon etc.). Tijdelijk hoge vroegboekkorting.

De actuele prijzen van Royal Seginus worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Met het 5-sterren Royal Wings in zonnig Antalya in Turkije boekt u een super luxe kindervakantie. Dit hotel is zeer populair bij Nederlanders door het geweldige waterpark, sublieme service en uitmuntende ultra all inclusive keuken.

De actuele prijzen van Royal Wings worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Het sprookjesachtige 5-sterren Royal Holiday Palace is de plek voor een vakantie Antalya! Dit hotel ligt direct aan het strand, heeft ruime en stijlvolle kamers, een leuke kinderclub en geweldig zwembad met glijbanen.

De actuele prijzen van Royal Holiday Palace worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1