1203_dagtopper.png

Rixos Hotels - All-Inclusive luxe

Mensen die meer luxe en comfort willen vragen om het Ultra All-Inclusive concept zoals de Rixos hotels dit aanbieden. Dit concept biedt meer keuze in de maaltijden en na middernacht kunt u nog steeds genieten van een hapje of drankje! Wilt u ultiem relaxt en comfortabel op vakantie, dan is het (Ultra) All-inclusive concept van de Rixos groep zeer geschikt.

Drie van de Rixos hotels, Rixos Beldibi, Rixos Premium Tekirova en Rixos Sungate vindt u in het prachtige Kemer, in Bodrum vindt u Rixos Premium Bodrum, ongetwijfeld één van de meest populaire hotels van Bodrum. En tenslotte hebben we nog Rixos Premium Belek en de splinternieuwe Rixos World The Land of Legends Themepark in Belek.

Aantal gevonden vakanties: 7
pagina 1 van 1
Antalya - Turkije

Hotel Rixos Downtown in Antalya, ligt op slechts 1 km van Antalya centrum. Rixos Downtown Antalya biedt u tijdens uw verblijf in de zomerperiode gratis toegang tot themapark The Land of Legends.

De actuele prijzen van Rixos Downtown Antalya worden nu opgehaald
Kemer - Turkije

Rixos Beldibi biedt u een luxe 5-sterren ultra all inclusive Turkije vakantie, direct aan het schitterende strand van Kemer. Rixos Beldibi is volledig gerenoveerd en de geheel vernieuwde uitstraling is een lust voor het oog.

De actuele prijzen van Rixos Beldibi worden nu opgehaald
Kemer - Turkije

In het luxe Rixos Sungate Resort in Kemer geniet u van een uitmuntende ultra all-inclusive service, zeer luxe wellnessfaciliteitenen, 18 bars, 9 á la carte restaurants en 16 zwembaden die allemaal 5 sterren waardig zijn!

De actuele prijzen van Rixos Sungate worden nu opgehaald
Kemer - Turkije

Rixos Premium Tekirova is onlangs geheel vernieuwd en biedt u een nog luxere 5-sterren ultra all inclusive Turkije vakantie. Gelegen aan een privé-baai biedt Rixos Premium Tekirova u enkel pure verwennerij!

De actuele prijzen van Rixos Premium Tekirova worden nu opgehaald
Bodrum - Turkije

Een vakantie in het 5 sterren Rixos Premium in Bodrum is als een verblijf in het paradijs, geniet van het professionele spa center, de Ultra All-Inclusive service, de 9 restaurants, prachtig strand en meer!

De actuele prijzen van Rixos Premium Bodrum worden nu opgehaald
Belek - Turkije

Rixos World The Land Of Legends Theme Park in Belek voor een zeer luxe vakantie. The Land Of Legends Theme Park is pure verwennerij voor zowel de ouders als voor de kinderen. 

De actuele prijzen van The Land Of Legends Theme Park worden nu opgehaald
Belek - Turkije

Voor een zeer luxe vakantie in Belek zit u in Rixos Premium Belek goed. Zoals de naam al doet vermoeden beleeft u hier werkelijk een premium vakantie. Per februari 2017 gaat de geheel vernieuwde Rixos Premium Belek weer open voor pure verwennerij. Nu tevens gratis toegang tot Land of Legends Theme Park!

De actuele prijzen van Rixos Premium Belek worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1