1203_dagtopper.png

Limak Hotels

Al jaren staan de Limak hotels bekend als luxe hotels waar de Nederlandse vakantiegangers graag komen. Niet voor niks heeft de gerenommeerde Limak keten de afgelopen jaren verschillende awards ontvangen zoals "Quality Award For Hospitality Excellence", "Certificate Of Excellence" en "Certificate of Proven Quality Winner" award. Tevens zijn er verscheidene Zoover awards en Holiday Check awards. 

Voor een gegarandeerde excellente vakantie boekt u dus de Limak Hotels. Bij Turkije.nl zijn de Limak hotels ook nog eens voor weinig geld te boeken, want dankzij onze 100% laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel.

Aantal gevonden vakanties: 5
pagina 1 van 1
Kemer - Turkije

Limak Limra Hotel & Resort biedt u een fantastische Ultra All Inclusive vakantie in Turkije, direct aan het mooie strand van Kemer.

De actuele prijzen van Limak Limra Hotel & Resort worden nu opgehaald
Belek - Turkije

Limak Arcadia Golf & Sport Resort Hotel biedt u perfecte vakantie in Turkije, direct aan het prachtige strand. Dit is vakantie Belek. Dit luxe 5-sterren resort heeft een zwembad als replica van de Kalksteenterrassen van Pamukkale, heeft leuke waterglijbanen en gastvrij personeel!

De actuele prijzen van Limak Arcadia Golf & Sport Resort worden nu opgehaald
Belek - Turkije

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort is de locatie voor een fantastische vakantie Belek. Ultra all inclusive, direct aan zee, kindvriendelijk en een gigantisch waterpark met leuke glijbanen, een gezellige kinderclub en een uitmuntende buffetkeuken.

De actuele prijzen van Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Limak Lara Deluxe Resort biedt u een luxe 5-sterren Ultra All Inclusive vakantie direct aan zee. Uw vakantie in Antalya is hier met het waterpark, een Spa & Wellness center en een gezellige kinderclub helemaal geweldig!

De actuele prijzen van Hotel Limak Lara Deluxe worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Vakantie Antalya in het prachtige Miracle Resort. Dit hotel biedt u een perfecte kindervakantie Turkije met een leuk waterpark met glijbanen, een gezellige kinderclub, ruime kamers en een uitmuntende keuken.

De actuele prijzen van Hotel Miracle Resort worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1