1203_dagtopper.png

Delphin Hotels

In de Delphin hotels kunt u van alle luxe kunnen genieten, oftewel pure verwennerij. De Delphin hotels staan dus garant voor een uitermate luxe en zorgeloze vakantie.

In Antalya kunt u kiezen uit Delphin Palace De Luxe Collection, Delphin Diva Premiere, Delphin Imperial en Delphin BE Grand (geheel vernieuwd).

In Alanya heeft u de keuze uit Delphin Deluxe, Delphin Botanik en Delphin Botanik Platinum. Allen tophotels voor een vakantie met overdreven top service en luxe.

Aantal gevonden vakanties: 7
pagina 1 van 1
Alanya - Turkije

Hotel Delphin Botanik Platinum is een gloednieuw resort in Alanya. Boek dit hotel aan zee en geniet van een extra luxe  All inclusive vakantie met een gouden randje.

De actuele prijzen van Delphin Botanik Platinum worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Delphin Deluxe Resort is ideaal voor families met kinderen, voor een fijne kindervakantie in Alanya, Turkije. Geniet van vele faciliteiten zoals een kermis, een kinderclub, een waterpark en ruime kamers.

De actuele prijzen van Delphin Deluxe Alanya worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

In het Delphin Palace De Luxe Collection heeft u een koninklijke kindervakantie in het Turkse Antalya. Met een sprookjesachtig waterpark met glijbanen én een kermis. De ultra all-inclusive verzorging maakt deze vakantie zeer compleet.

De actuele prijzen van Delphin Palace worden nu opgehaald
Alanya - Turkije

Delphin Botanik is zeer compleet voor een perfecte kindervakantie Turkije. Het ligt direct aan haar privé zandstrand in Alanya, heeft ruime familiekamers, zwembaden, glijbanen, een kermis en kinderclub. Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen!

De actuele prijzen van Delphin Botanik worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Het 5-sterren chique Delphin Imperial opende haar deuren in april 2012 en biedt u alle luxe en comfort voor een vakantie Antalya. Het hotel ligt direct aan het mooie Lara strand in Antalya aan de Turkse kust en heeft uitmuntende faciliteiten en kamers.

De actuele prijzen van Delphin Imperial worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Delphin BE Grand Resort Lara in Antalya is onlangs geheel vernieuwd. Dit allemaal onder de vleugels van de gerenommeerde Delphin keten.

De actuele prijzen van Delphin BE Grand Resort worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Delphin Diva Premiere ligt direct aan het zandstrand van Lara, voor een onbezorgde vakantie Antalya in luxe. Met o.a. mooie kamers, een waterpark met glijbanen en wellness faciliteiten beleeft u een heerlijke vakantie Turkije.

De actuele prijzen van Delphin Diva Premiere worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1