1203_dagtopper.png

Zomervakantie 2017 Turkije

Korting tot 46% bij enkele accommodaties.

U kunt nu profiteren van vroegboekkortingen tot 46% van de normale verblijfskosten. Tevens kunt u tijdelijk genieten van  € 50,- p.p. extra korting. 

U boekt uw zomer 2017 vakantie naar Turkije, met de unieke laagste prijsgarantie bij Turkije.nl. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de voorjaarsvakantie 2017 Turkije, meivakantie 2017 Turkije en herfstvakantie 2017 Turkije. 

Aantal gevonden vakanties: 5
pagina 1 van 1
Antalya - Turkije

Royal Seginus Lara in Antalya is het nieuwste- en ongetwijfeld het beste hotel van de gerenommeerde Stone Group (Royal Wings, Royal Dragon etc.). Tijdelijk hoge vroegboekkorting.

De actuele prijzen van Royal Seginus worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Met het 5-sterren Royal Wings in zonnig Antalya in Turkije boekt u een super luxe kindervakantie. Dit hotel is zeer populair bij Nederlanders door het geweldige waterpark, sublieme service en uitmuntende ultra all inclusive keuken.

De actuele prijzen van Royal Wings worden nu opgehaald
Side - Turkije

Het 5-sterren hotel Royal Dragon voor een vakantie Side direct aan zee. Met een groot en leuk waterpark, ruime familiekamers, kinderclub én kermis heeft u hier een onvergetelijke kindervakantie Turkije.

De actuele prijzen van Royal Dragon worden nu opgehaald
Antalya - Turkije

Het sprookjesachtige 5-sterren Royal Holiday Palace is de plek voor een vakantie Antalya! Dit hotel ligt direct aan het strand, heeft ruime en stijlvolle kamers, een leuke kinderclub en geweldig zwembad met glijbanen.

De actuele prijzen van Royal Holiday Palace worden nu opgehaald
Side - Turkije

Hotel Royal Taj Mahal in Side, is een prachtige replica van het originele paleis in India. Royal Taj Mahal is het nieuwste hotel van de Royal-keten. In dit super deluxe 5 sterren paleis wordt u gedurende uw vakantie helemaal in de watten gelegd.  

De actuele prijzen van Royal Taj Mahal worden nu opgehaald
print
pagina 1 van 1